Listan på årets placeringar i Powered by People

| Av: admin Kategorier: Change Management, Employer Branding, Engagemang, Ledarskap

Sedan Powered by People gick av stapeln den 3 maj på Vasateatern har vi alla vetat vem som vann i respektive kategori, vilka finalisterna är och vilka företag som hamnade på topp 10-listan i kategorierna Årets arbetgivare för service- och tjänsteföretag samt bygg- och tillverkningsföretag. Det vi inte berättade då var vilken placering företagen fick. Men nu offentliggör vi äntligen den fullständiga listan! Utmärkelsen är helt baserad på resultaten från företagens medarbetarundersökningar vilket betyder att det är medarbetarnas verkliga uppfattning och inte subjektiva bedömningar som styr vem som har hamnat på listan.

Är ditt företag med på listan eller skulle du vilja vara med? Reflektera över vad som skulle behöva bli annorlunda och bättre hos er för att era medarbetare ska bli än mer engagerade, att cheferna ska kunna leda bättre eller hur ert arbetsgivarvarumärke skulle kunna stärkas. Att finnas på Powered by People listan symboliserar ju faktiskt att era medarbetare är era ambassadörer, stolta och engagerade i att bidra till ert företags framgång! Och det vet vi i förlängningen ger resultat på sista raden. Är du nyfiken på att höra mer om hur ni kan jobba med er organisation för att hamna på listan för 2018 är du varmt välkommen att kontakta oss.

Powered by People är en utmärkelse som Netsurvey har instiftat för att hedra och lyfta företag som har kämpat för sina medarbetarrelationer, utmanat sig själva och lyckats skapa ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation. Läs gärna mer om utmärkelsen och de företag som lyckades ta sig upp på en finalistplats i år på www.poweredbypeople.nu.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bloggat hos oss

Till bloggen