Netsurvey instiftar utmärkelsen Powered by People!

| Av: admin Kategorier: Employer Branding

För att hylla och lyfta företag som tar sina medarbetarrelationer på största allvar instiftar vi utmärkelsen Powered by People. Utmärkelsen är helt baserad på data från företags medarbetarundersökningar där medarbetarnas verkliga uppfattningar styr vem som vinner, snarare än subjektiva bedömningar.

I dagens snabbrörliga och digitaliserade samhälle är medarbetarna ett företags starkaste kraft. Engagerade medarbetare och ett ledarskap som förmår leda verksamheten mot strategiska mål listas som framgångsfaktorer av företagsledare världen över. Företagens tillväxttakt hämmas av bristen på rätt kompetens och de bästa medarbetarna, snarare än på en vikande marknadsefterfrågan. Vikten av en stark företagskultur och engagerade medarbetare har därför aldrig varit större.

Vår VD Stefan Wikström skriver idag i ett pressmeddelande att:

Företag har aldrig stått inför ett liknande behov av att driva ständig förändring som de gör nu. För att lyckas bra måste bolag vara duktiga på att tidigt inse behoven av att förändras och samtidigt lyckas ställa om. Därför ser vi ett stort värde i att uppmuntra de företag som lyckas få till ett framgångsrikt förändringsarbete. Det är kraften i människorna som avgör om de lyckas eller inte.

Utmärkelsen delas ut årligen i samband med ett inspirationsevent och kategorierna kan variera från år till år. I år presenteras tre kategorier – huvudkategorin är Störst förändringsresa där de företag som har gjort störst positiv förflyttning i sina medarbetarunderökningsresultat från 2015 till 2016 vinner. De andra två kategorierna är uppdelade i Bästa bygg- och tillverkningsföretag och Bästa service- och tjänsteföretag och här grundas resultatet på företagens resultat i medarbetarundersökningen 2016.

Årets finalister i respektive kategori är:

  • Störst förändringsresa: Volvofinans Bank AB, Munters och Aditro
  • Bästa bygg- och tillverkningsföretag: Preem, Stora Enso och Munters
  • Bästa service- och tjänsteföretag: Vasakronan, Academic Work och KICKS

Årets vinnare kommer att utses på ett inspirationsevent på Vasateatern i Stockholm den 3 maj med Employer Branding experten Anna Dyhre som moderator. Läs gärna mer om finalisternas insatser och anmäl dig till inspirationseventet här: www.poweredbypeople.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bloggat hos oss

Till bloggen