DRÖMARBETSGIVAREN – De 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet

Plats: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

Hur kan ni bli förstahandsvalet hos dagens samt morgondagens medarbetare? 

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur ett team eller en organisation ska bli mer framgångsrik. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – dina medarbetare. De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att ni ska nå era resultat.

De kommande pensionsavgångarna och den stora bristen på rätt kompetens i många sammanhang underlättar tyvärr inte saken. Som chef är du ansvarig för att nå din organisations eller ditt teams mål. Ta då en rejäl titt i spegeln. Om inte du behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? Och vilka blir konsekvenserna om du inte lyckas?

Välkommen på ett lunchseminarium där du kommer att få inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren av Svante Randlert, Business and People Advisor på Academic Work, en av vinnarna i årets Powered by People. Han har i över tio år hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer med just detta. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

En lättare lunch serveras på seminariet. Välkommen att anmäla dig!

Seminariet är kostnadsfritt.

Anmäl dig här!

Ange din e-postadress

Tid: 2017 10 31 11:00-13:00
Plats: Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm


Kunskapsbank

Till kunskapsbanken