Medarbetardata kan hjälpa er nå högre affärsmässiga mål

| Av: admin Kategorier: Change Management, Ledarskap

 

Igår var ett gäng från oss på Netsurvey och träffade HR-chefer från både svenska och internationella företag på årets stora HR-event 600 minutes Leadership & HR. Vi var där för att dela med oss av vår syn på hur man kopplar ihop medarbetardata med affärsnyckeltalen och vikten av bra ledarskap. För vilken ledarutveckling är det egentligen som stödjer affären och ger resultat?

De flesta vet att engagerade medarbetare med bra chefer är nyckeln till ökad produktivitet, lojalare kunder och högre lönsamhet men det kan ibland vara svårt att identifiera sambanden och arbeta med dem på ett operativt sätt. Våra sambandsanalyser kartlägger sambanden i just er organisation och lyfter möjligheterna att påverka nyckeltalen. Vi analyserar er medarbetarundersökning tillsammans med de nyckeltal som är viktigast för er – som t.ex. kundlojalitet, lönsamhet, ert employer brand eller personalomsättning.

Se gärna filmen som kort förklarar vår syn på hur man kan koppla medarbetardata till era övergripande affärsmål för att se var det finns luckor att fylla och hur ni kan göra för att börja jobba mer operativt med de här viktiga frågorna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Bloggat hos oss

Till bloggen