Om Netsurvey

Med en kombination av metodik, pedagogik och teknik hjälper vi företag att skapa förändring som påverkar affärsresultaten

Vi gör något gott varje dag genom att hjälpa chefer och medarbetare att få det bättre på jobbet, kunder att få bättre upplevelser, och organisationer att prestera högre affärsvärden.

I över 20 års tid har vi hjälpt företag att skapa framgångsrika förändringar som syns i affärsresultaten. Vi är verksamma inom framförallt fem områden:

Med hjälp av medarbetarundersökningar, kundundersökningar och analyser ger vi våra kunder karta och kompass för att öka medarbetarnas engagemang, förbättra ledarskapet, stärka sitt employer brand och öka kundlojaliteten. Våra konsulttjänster stöttar våra kunder i att skapa förändring. Vi är övertygade om att hållbar förändring handlar om att förändra beteenden.

Våra kunder är såväl svenska som internationella företag och vi arbetar på en mängd olika språk. Vi är stolta över våra långa kundrelationer och vårt Net Promoter Score® ligger på 74.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi är en stolt del av Wise Group och har många fantastiska systerbolag och samarbetspartners.

 

Kundreferenser

Våra kunder

Effekterna av medarbetar­engagemang på kund­relationer och lönsamhet

White paper

Läs studien som visar sambanden mellan medarbetarrelationer, kundrelationer och lönsamhet. Resultaten visar övertygande att engagerade medarbetare med bra chefer ökar både kundlojalitet och lönsamhet.

*Du måste ange en företagsadress för att ladda ner

Fler white papers här


Bloggat hos oss

Till bloggen