Powered by People – Netsurvey Awards

Powered by People är en utmärkelse som hedrar och lyfter företag som har kämpat, utmanat sig själva och skapat en positiv förändring i sin organisation.

Powered by People är en utmärkelse som vi har instiftat för att hedra och lyfta företag som har kämpat för sina medarbetarrelationer, utmanat sig själva och lyckats skapa ett framgångsrikt förändringsarbete i sin organisation. Utmärkelsen är helt baserad på resultaten från företagens medarbetarundersökning vilket betyder att det är medarbetarnas verkliga uppfattning och inte subjektiva bedömningar som styr vem som kammar hem den prestigefyllda utmärkelsen.

För att fira finalisterna och sätta ljus på vikten av starka medarbetarrelationer anordnar vi ett årligt inspirationsevent kring att skapa framgång genom människor, med förhoppning att sprida kunskap och ta del av andras framgångsrecept. Eventet för 2017 gick av stapeln den 3 maj på Vasateatern i Stockholm och Employer Branding experten Anna Dyhre var moderator.

Se filmen från årets event här:


Kategorierna 2017 var:

  • Störst förändringsresa
  • Bäst resultat i medarbetarundersökningen för bygg- och tillverkningsföretag
  • Bäst resultat i medarbetarundersökningen service- och tjänsteföretag

Utmärkelsen är baserad på ett sammanvägt resultat av mätta index i företagens medarbetarundersökningar.

Stärk ert Employer Brand

Att attrahera rätt medarbetare handlar om att ta hand om dem man redan har. Ett starkt Employer Brand skapas när medarbetare med stolthet lever kulturen och värderingarna. Att tilldelas Powered by People symboliserar ett företag som har lyssnat på sina medarbetare och har starka ambassadörer – företaget är helt enkelt en attraktiv arbetsgivare i medarbetarnas ögon.

 

Vill du veta mer om Powered by People är du varmt välkommen att kontakta oss.

www.poweredbypeople.nu kan du även läsa mer om utmärkelsen, inspirationseventet och om finalisterna för 2017.Bloggat hos oss

Till bloggen