Motivo

En app som motiverar till beteendeförändringar

Förändring kräver att vi gör något annorlunda – mål behöver brytas ner till konkreta beteenden som medarbetare och cheferna kan göra i sin vardag. Motivo är en app som är byggd för att hjälpa chefer och medarbetare att ändra sina beteenden och få dem att bli till vanor.

Motivo används för organisations- och grupputveckling, för att implementera ett värderingsarbete eller en ny strategi, förbättra ert kundbemötande eller öka engagemanget och motivationen bland era medarbetare. Motivo hjälper till att genomföra förändringarna, på ett effektivt och lustfyllt sätt.


Nyckelbeteenden som påverkar era mål

Motivo hjälper såväl chefer som medarbetare att hitta rätt beteenden att fokusera på för att nå den förändring som tar er mot era mål.

Baserad på vetenskaplig forskning

Motivo är byggd kring uppföljningar och feedback, vilket enligt forskning är det som bäst hjälper människor att förändra beteenden och upprätthålla nya vanor.

Vägen till nya beteenden går ofta via små framsteg och mindre beteendeförändringar. Motivo hjälper chefer och medarbetare att få nya beteenden att bli till vanor.

  • Chefer får syn på utmaningar i gruppen och hjälp att stötta och berömma medarbetarnas utveckling.
  • Medarbetarna arbetar med ett beteende i taget och ser hur de tar sig mot målet. De får tips och råd som är anpassade efter deras individuella förutsättningar.
  • Arbetsgruppen ser sitt gemensamma arbete och kollegorna kan stötta och motivera varandra.

Olika beteenden har olika förmåga att påverka hur snabbt ni tar er mot era affärsmål. Genom att använda Motivo får hela organisationen och varje chef och medarbetare hjälp att definiera de beteenden som är viktigast för just dem för att nå sina – och era – mål.

Hur kan vi förändra beteenden?

White paper

Kunskap om vad som styr våra beteenden är första steget mot att förändra beteenden hos medarbetare och chefer. Här får du konkreta exempel på hur beteenden fungerar och vad som får oss att agera, och inte agera.

*Du måste ange en företagsadress för att ladda ner

Fler white papers här


Kontakt!

Fyll i din e-post

Så kontaktar vi dig så snart vi kan