Kundreferenser

Vi har använt oss av Netsurvey under flera år och är mycket nöjda med vårt samarbete. Netsurvey är flexibla och lyhörda samtidigt som de levererar snabb service till oss som kund.

Caroline Nikander, Head of People & Performance Academic Work

Vi samarbetar med Netsurvey för deras gedigna och internationella erfarenhet, deras metod och verktyg för både undersökning och uppföljning samt dedikerade och serviceinriktade konsultteam.

Eva Ulvöy, HR-manager Haglöfs

En av Netsurveys styrkor är deras webbverktyg. Dels kan varje Key Account Manager gå in och jobba med sina kunder, dels kan vi enkelt få en helhetsbild över koncernens resultat och förbättringsarbete.

Kennet Högman, Regionchef Norra Europa, Loomis

Se case

Det vi fastnade för var Netsurveys engagemangsmodell som passade oss perfekt. Vi har mycket energi i organisationen men vi behöver också mäta tydligheten.

Samir Törnblad, Talent Manager, TV4

Se case

När man anlitar Netsurvey får man mycket mer än en medarbetarundersökning, de stöttar förändringsarbetet som följer i en kontinuerlig process.

Mirta Salamon, Head of Talent Management and Employer Branding, Tele2

Se case

Netsurvey har en tydlig rapportstruktur och uppföljningsprocess som underlättar för både chefer och medarbetare. De är flexibla, kunniga och ger ett bra stöd för att bygga en arbetsplats som gör att vi mår bra och utvecklas vilket i sin tur leder till att vi når våra affärsmässiga mål.

Martin Sundvall, VD Åke Sundvall Byggnads AB

Netsurvey är lyhörda, professionella och kunniga. De är långt mer än vår undersökningsleverantör – de är våra trusted advisors.

Per-Arne Håkansson, Group Vice President HR & Corporate Communications, Munters

Se case

Netsurvey har hjälpt oss att göra medarbetarundersökningen till ett väl fungerande chefsverktyg; deras verktyg är tydligt och lättanvänt för att följa upp resultaten och verkligen åstadkomma förändring.

Mirja Raukas Lind, HR Business Partner Nynas

Vi uppskattar er professionalism, flexibilitet och förmåga att balansera våra önskemål i förhållande till hur en metodik att mäta används på bästa sätt i en medarbetarundersökning. Ni erbjuder även ett smidigt, digitalt verktyg som underlättar för uppföljning av resultatet.

Margareta Otterström, HR Business Partner LFV

Netsurveys undersökning ger oss en tydlig bild av ledarskapets nuläge och hjälper oss mäta effekten av våra ledarutvecklingsinsatser. Med ett skräddarsytt ledarindex mäter vi rätt saker.

Ylva Nyberg, Performance and Talent Manager, Preem

Se case

Det jag tycker bäst om med verktyget är att det är en sån tydlig process, som med lätthet möjliggör för en god dialog kring förbättringsåtgärder på gruppnivå.

Sandra Gustavsson, HR-ansvarig Almi